ipad air 2 aanbiedingHieronder vind u de beste aanbiedingen voor de iPad Air 2. De iPad Air 2 is een nieuw net uitgekomen iPad, en vandaar dat er veel aanbiedingen te vinden zijn van deze iPad. Hieronder vindt u het overzicht waar u de beste deals kunt vinden voor het aanschaffen van een iPad Air 2.

WinkelProductPrijsAanbieding
expert aanbiedingen ipad
Apple iPad Air 2 Grijs16GB + 3G€ 619,-Aanbieding knop
dixons aanbiedingenApple iPad Air 2 Grijs 16GB WiFi € 469,-Aanbieding knop
Conrad aanbiedingApple iPad Air 2 16 GB WiFi Spacegrijs€ 469,-Aanbieding knop
electronicpartnerlogoApple iPad Air 2 Grijs 16GB Wifi€ 489,-Aanbieding knop
bcc aanbiedingenApple iPad Air 2 Cellular 16GB€ 579,-Aanbieding knop
yourtablet aanbiedingIApple iPad Air 2 Grijs 16GB WiFi€ 499,-Aanbieding knop

Specificaties

De iPad Air 2 heeft een aantal meer en nieuwere specificaties dan de iPad Air. Zo heeft de iPad Air 2 Touch ID wat het apparaat veiliger, persoonlijker en makkelijker in gebruik maakt. iPad Air 2 is beschikbaar in 16GB, 64GB en 128GB, terwijl de iPad Air alleen in 16GB en 32GB verkrijgbaar is. De iPad Air 2 heeft ook een aantal nieuwere camera functies. Zo bevat de iPad Air 2 een burst mode functie voor het maken van foto’s. Ook kunt u met deze iPad uitvoering een slo-mo video maken.

Dunste iPad tot nu toe!

De iPad Air 2 is 6.1 millimeter dik en daarmee de dunste iPad ooit gemaakt. Het scherm is 240 millimeter lang en 169.5 millimeter breed. Deze afmetingen zijn hetzelfde voor de iPad Air, alleen in de dikte hierbij 7.5 millimeter. Dit betekent dat de iPad Air 2 ook lichter is in gewicht.

Cellular aanbieding of niet?

Wilt u een iPad kopen maar u weet niet wat Cellular is? hier komt de uitleg. Cellular betekent dat de iPad beschikt over een simkaart slot. Als u hier een sim kaart in doet kunt u een internet abonnement afsluiten. Op deze website bieden we ook abonnementen aan voor tablets. Een iPad zonder Cellular kan dus alleen thuis of ergens anders met WiFi verbinden, mocht u dus ergens anders waar geen WiFi is ook willen internetten, dan zou u een cellular iPad kunnen aanschaffen.

Geef uw beoordeling!


Submit your review
* Required Field

prima deal

Jun 24, 2015 by Yuri

heb na zelf onderzoek gedaan te hebben, niets goedkopers gevonden, goede website dus


Goede deal

May 27, 2015 by Sara

De ipad mini wilde ik al lange tijd graag maar ik vond hem te duur, nu heb ik hem toch voor een goede prijs kunnen krijgen, bedankt.


Blij

May 23, 2015 by Martijn

Heb deze ipad 2 maanden geleden gekocht, ben er erg blij mee, werkt top met andere apple apparatuur!


Tablet aanbiedingen , USA 4.3 5.0 3 3 heb na zelf onderzoek gedaan te hebben, niets goedkopers gevonden, goede website dus