ipad-min-3-goudDe iPad Mini 3, de laatst gemaakte versie van de Mini iPads. In de iPad mini 3 zit nog meer power, hij is nog dunner dan de voorgangers. De iPad is naast spacegray en silver verkrijgbaar in een nieuwe gouden kleur, en is voorzien van Touch ID. Hiermee kun je de ipad unlocken met uw vingerafdruk.

WinkelProduct Prijs Aanbieding
logoneckermannApple iPad Mini 3 Wi-Fi 16GB€ 399.50,-Aanbieding knop
paradigit logoApple iPad mini 3 Wi-Fi - 16GB€ 379,-Aanbieding knop
dixons aanbiedingenApple iPad mini 3 Wi-Fi 64GB zilver€ 379,-Aanbieding knop
electronicpartnerlogoiPad mini 3 64GB 4G Space Gray€ 489,-Aanbieding knop
leapp aanbiedingenApple iPad Mini 3 Grijs 64GB WIFI€ 569,-Aanbieding knop
expert aanbiedingen ipadApple iPad mini 3 64GB € 499,-Aanbieding knop
bcc aanbiedingenApple iPad mini 3 64GB € 474,-Aanbieding knop
Conrad aanbiedingApple iPad mini 3 16GB € 385,-Aanbieding knop

De iPad Mini 3: een gebruiksvriendelijke tablet in klein formaat

In de maand oktober van vorig jaar werd de nieuwe generatie van de iPad Mini gepresenteerd door Apple: de iPad Mini 3. De iPad Mini 3 is een gebruiksvriendelijke tablet in klein formaat, die door iedereen eenvoudig gebruikt kan worden en vele verschillende opties en functies te bieden heeft. Twijfelt u of de iPad Mini 3 iets voor u is? Lees dan in dit artikel meer over deze nieuwe tablet van Apple en over het aanschaffen van de tablet met een iPad aanbieding.

iPad Mini 3: de vernieuwde versie van de iPad Mini 2

De iPad Mini 3 wordt ook wel de vernieuwde versie van de iPad Mini 2 genoemd, de voorganger van deze nieuwe tablet. Het belangrijkste verschil tussen de iPad Mini 2 en de iPad Mini 3 van Apple, zit in de Touch ID vingerafdrukscanner van de iPad Mini 3. De professionals van Apple hadden de vingerafdrukscanner nog niet in de homeknop van de voorganger van de iPad Mini 3 verwerkt, maar hebben de vingerafdrukscanner nu wel in de nieuwe generatie van de iPad Mini verwerkt. Hierdoor is het mogelijk om de tablet te ontgrendelen met behulp van uw vingerafdruk, maar kunt u ook apps aanschaffen zonder een wachtwoord te hoeven gebruiken. Een ander verschil tussen de iPad Mini 2 en de iPad Mini 3, is het feit dat de iPad Mini 3 ook verkocht wordt in een goudkleurige uitvoering.

iPad Mini 3 online kopen

Als u de iPad Mini 3 wil aanschaffen, kunt u dit eenvoudig online doen. Zo kunt u de nieuwe generatie van de iPad Mini 3 aanschaffen via de website van Apple, maar zijn er ook vele online aanbieders die de nieuwe generatie van de iPad Mini 3 voor een aantrekkelijke prijs verkopen met een iPad aanbieding. Kies de aanbieder die het beste bij u past en de prijs die bij uw budget aansluit, schaf de iPad Mini 3 eenvoudig online aan en u krijgt uw gloednieuwe tablet vanzelf thuis gestuurd. Geld besparen op de iPad Mini 3 met een iPad aanbieding

Wilt u geld besparen bij het aanschaffen van de iPad Mini 3?

Dan kunt u profiteren van een interessante iPad Mini 3 aanbieding. Een iPad Mini 3 aanbieding is een tablet aanbieding die u de mogelijkheid biedt om de iPad Mini 3 voor een kleiner bedrag aan te schaffen, zodat u veel geld kunt besparen bij het aanschaffen van de iPad Mini 3. Omdat de iPad Mini 3 vrij prijzig kan zijn, is het zeker een aanrader om op zoek te gaan naar een goede tablet aanbieding. Er zijn diverse aanbieders voor de iPad Mini 3 en deze aanbieders hebben allemaal wel een interessante aanbiedingen in het aanbod. Zoekt u naar een interessante iPad aanbieding voor de iPad Mini 3, dan heeft u dus voldoende keuze en kunt u altijd gemakkelijk een iPad aanbieding vinden die bij u past. Wilt u de beste iPad Mini 3 aanbieding vinden? Dan wordt aangeraden om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken, zodat u altijd de beste tablet aanbieding vindt en kunt profiteren van de hoogste kortingen. Heeft u de beste iPad aanbieding eenmaal gevonden, dan kunt u direct profiteren van deze iPad Mini 3 aanbieding om veel geld te besparen.

Geef uw beoordeling!


Submit your review
* Required Field

Simpel en duidelijk!

Aug 30, 2015 by Sanne

Met hulp van deze site heb ik erg snel een goede aanbieding gevonden (Y)


Tablet aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Met hulp van deze site heb ik erg snel een goede aanbieding gevonden (Y)