Hieronderipad mini een overzicht met de beste aanbiedingen voor de iPad Mini! De iPad Mini is klein, handig en mooi! De iPad Mini is verkrijgbaar in de kleuren spacegray en silver. Dit enorm handige apparaatje draait op ios 8. De iPad Mini was weer een kleine revolutie binnen Apple. Een klein apparaatje met enorm veel vermogen, er zijn nog grote prijsverschillen te vinden voor de iPad mini, de beste hebben wij hier onder weergegeven.

iPad mini 2 | iPad mini 3

WinkelProductPrijsAanbieding
icenter aanbiedingenApple iPad mini 16GB € 249,-Aanbieding knop
yourtablet aanbiedingApple iPad mini 16GB wit of zwart€ 369,-Aanbieding knop
expert aanbiedingen ipad
Apple iPad mini 16GB wit€ 299,-Aanbieding knop
Conrad aanbiedingApple iPad mini 16GB wit€ 287,-Aanbieding knop

Waarom de iPad Mini?

De iPad Mini is een uniek toestel, het heeft een 7,9 inch beeldscherm en past net in een grote hand. Veel mensen prefereren de iPad mini boven zijn grote broertje: de iPad Air. Dit komt omdat de iPad Mini lekker in de hand ligt. Als je met twee handen de iPad Mini vasthoud, dan kan je goed met je twee duimen typen op het scherm. Waarbij je bij de grotere iPad Air toch echt makkelijker met één losse hand kan typen, dit gaat normaal wat langzamer.

Specificaties

De iPad Mini heeft een grote verwerkingskracht, hij heeft een A5 chip die er voor zorgt dat alles super snel en soepel verloopt. Daarnaast is de iPad Mini uitgerust met een iSight camera, waarmee je super scherpe foto’s kan maken. de iPad Mini aanbieding wordt altijd geleverd met de nieuwe software van Apple, namelijk IOS 8. Hiermee draait u gemakkelijk al uw nieuwe apps en kunt u de iPad synchroniseren op uw andere apple apparatuur, zoals uw iPhone. Zo raken uw foto’s nooit verloren. Klik hier om de aanbiedingen van de twee opvolgers van de iPad Mini te bekijken: iPad Mini 2 aanbieding en iPad Mini 3 aanbieding.

Geef uw beoordeling!


Submit your review
* Required Field

Goed product

Aug 12, 2015 by Willeke

Ik heb via de tablet aanbiedingen website een goede deal kunnen vinden voor mijn mini tablet, ben erg tevreden over het product. Waarvoor mijn dank.


Tablet aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Ik heb via de tablet aanbiedingen website een goede deal kunnen vinden voor mijn mini tablet, ben erg tevreden over het product. Waarvoor mijn dank.